Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle tercih edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, berk sonuçsuz koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde alışverişlenmiş çelik ve sert bulunur.

Başkaca, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, müsait şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen binada imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet hileıyoruz.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi kalıp simultane kapının kabil olan en azca gün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Bu kapılar asıl olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır çıkmak üzere iki gruba ayrılır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size malumat verecektir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı karınin insanların dumandan zehirlenmesine duvar olan müstacel pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere mecmu cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da Yangın çıkış kapısı istanbul binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page